reklame

Izrada reklama svih vrsta

Prema Vašim željama u mogućnosti smo izraditi reklame koje će ostaviti utisak na Vaše klijente. Dizajn, kvalitetu i efektivnost možemo prilagoditi svakom zahtjevu.

Izrađujemo ih kao klasične table, pojedinačna slova, svijetleče boxovi, 3D slova, neonska slova, totemi …

Mogućnosti su velike. Na Vama je da izrazite svoju želju.

Izrada reklama za exterijer

Dimenzionalna slova privlačan su i učinkovit način da privuku pozornost potrošača i privuku ih na svoje mjesto poslovanja. Obično se nazivaju 3D, trodimenzionalna ili uzdignuta slova, dodaju element dubine zajedno sa širinom i visinom kako bi se doslovno istaknuli s površine na koju su postavljeni. Izraz “dimenzionalna slova” također se odnosi na dimenzionalne logotipe i dimenzionalne brojeve.

Izrada reklama za interijer

Dimenzionalna 3D slova učinkovit su način da svom logotipu date utjecaj i prisutnost koja vam je potrebna kako bi se vaše poslovanje istaknulo. Unutarnja slova i logotipi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala kako bi se održala najkvalitetnija završna obrada. Biramo između širokog spektra materijala i završnih obrada na temelju dizajna znaka i dekora koji okružuje mjesto gdje će se znak postaviti.

Pojedina slova i logotipi tradicionalno su bili jedan od najpopularnijih stilova unutarnjih natpisa. Ovi 3D znakovi izgledaju sjajno kao natpisi u predvorju ili konferencijskoj sobi jer ostavljaju trajan dojam na klijente i suradnike. Dakle, bez obzira je li vaš logo složen ili jednostavan, dimenzionalne oznake zasigurno će ostaviti trajan dojam.