LED neon

Tražite li idealan način za dodavanje prijeko potrebne praktične rasvjete u svoje kućne ili poslovne prostore ili jednostavno želite unijeti malo osvjetljenja u svoj dom, mi vam možemo pomoći.

Instalirajte LED neonska svjetla u vaš dom, poslovni prostor, izlog …

LED neon dolazi u više boja. Podloga se obično izrađuje od pleksiglasa koja također može biti u raznim bojama. Na podlogu se također može dodati željena grafika.

LED neon prilagođen za poslovne prostore

Tvrtke otkrivaju da se moderni neon flex proizvodi mogu koristiti ne samo za neonske otvorene natpise. Hipster neonska svjetla prisutna su u zajedničkim radnim prostorima; umjetnost neonskih zidova krasi kafiće, barove, restorane i zalogajnice; natpisi sa neonskim svjetlima pojavljuju se u kozmetičkim salonima i brijačnicama; neonski natpisi nalaze se u noćnim klubovima i studijima za jogu.

Želite natjerati ljude da govore o vašem poslu? Dodajte LED neon zidni ukras kao pozadinu za sve one važne selfije! Pametni početnici i poznate marketinške agencije primjenjuju modernu neonsku umjetnost i neobične znakove za stvaranje besplatnog oglašavanja putem društvenih medija.

Personalizirani LED neon

Trebate ideje za poklone? Prilagođeni LED neon natpis istaknuti je poklon. Dizajnirajte vlastite personalizirane neonske natpise za kućni bar ili garažu. Što kažete na zidni umjetnički neonski natpis za spavaću sobu, dnevni boravak ili mušku pećinu?