Logo - Scriptum

Laser - CNC - Plazma

 Oznake Putokazi  Pečati Reklame Plakete Stalci Privjesci Kemijske Bedževi Pločice

ID pločice - bedževi

ID pločice

Brendiranje tvrtke jedan je od glavnih razloga zašto zaposlenici nose ID pločice ili nazivnu oznaku. Ne samo da logo i naziv tvrtke  promoviraju vaše poslovanje, već također promoviraju jedinstvo tima. Svakom interakcijom sa strankom, ID pločice sa logotipom, omogućuju da svaki zaposlenik bude predstavnik tvrtke.

Identifikacijske pločice

ID pločice ( bedževi ) koriste se za  identifikaciju osoblja. Na njima se može nalaziti ime objekta sa LOGO-m, ime djelatnika te ostali željeni podaci.

ID pločice mogu biti tvorničkog dizajna sa željenom gravurom, a u koje je moguće ubaciti papirić sa imenom djelatnika.

ID pločice - bedževi

Isto tako izrađujemo ID pločice u željenoj veličini, dizajnu i boji.

Na odječu se mogu pričvrstiti klipsom, iglom ili magnetom.

Bedževi

7 razloga zašto trebate koristiti identifikacijske pločice

Prvo, najočitiji razlog za korištenje ID pločica je povećavanje sigurnosti vaše tvrtke.

ID-ovi zaposlenika služe kao oblik trenutne identifikacije za sve u zgradi. Također se mogu koristiti za ograničavanje pristupa određenim područjima, pa čak i određenim strojevima.

Jaka sigurnost je luksuz. To je neophodno za bilo koji posao. ID-ovi zaposlenika jednostavan su dodatak koji bi dugoročno mogao spasiti vas i vašu tvrtku puno glavobolje.

Lijepo je otići raditi u ured u kojem svi znaju vaše ime – čak i ako je to samo zato što vam čitaju identifikacijsku pločicu.

ID daju zaposlenicima osjećaj identiteta unutar vaše tvrtke.

Dajući svojim zaposlenicima ovo pojačanje samopouzdanja, učinit će da se osjećaju bolje prema sebi i kompaniji za koju rade. To bi ih moglo čak i potaknuti na jači rad.

Sretni zaposlenici obično su spremni ići na taj dodatni korak. Spremni su ići korak dalje kako bi bili sigurni da ispunjavaju dato im povjerenje.

Identifikacijske pločice mogu postići da se zaposlenici osječaju kao dio jednog tima.

Ako zaposlenici nose nešto sa logotipom vaše tvrtke na njemu, osjećati će se više povezani jedni s drugima. To čak možete učiniti s nečim malim poput identifikacijske pločice.

A, kad se vaši zaposlenici osjećaju kao da su u istom timu, oni će biti puno spremniji raditi zajedno.

ID je brz način da vaše stranke mogu provjeriti je li osoba s kojom razgovaraju kompetentna te da li im može pomoći u svemu što im je potrebno.

To omogućuje klijentima da brzo i lako izgrade trajne odnose sa svojim zaposlenicima.

ID-ovi će također privući vaše klijente da puno brže vjeruju novom ili drugačijem zaposleniku. To je zato što će im ID radnika pružiti aspekt poznavanja.